Op 18 januari geeft Jeroen Kuiper een lezing naar aanleiding van zijn recent verschenen boek ‘Polen, geen land van fietsers en vegetariërs’. Polen in Beeld organiseert deze lezing in samenwerking met boekhandel Het Colofon in Arnhem.

  • Wanneer:    18 januari om 20:00
  • Waar:           Het Colofon, Bakkerstraat 56 in Arnhem
  • Kosten:        Toegang is gratis, wel even opgeven (via Het Colofon)

Veel mensen in Nederland kennen Polen. Het zijn onze bevrijders en in veel sectoren belangrijke arbeidskrachten. De politieke ontwikkelingen komen met regelmaat ook in het Nederlandse nieuws en steeds meer mensen ontdekken het land als bestemming voor een stedentrip of vakantie.

Voor iedereen die Polen beter wil begrijpen is dit boek een ‘must’, een goede reisgids. Jeroen Kuiper beschrijft verschillende thema’s uit de actualiteit en plaatst deze in de historische context. In de lezing komt een selectie van deze onderwerpen aan bod en is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan Jeroen.

Dankzij de gastvrijheid van Het Colofon is de toegang gratis. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol